Akupunktur nær Rødovre

Er du på udkig efter en professionel akupunktur nær Rødovre? Kom ned i vores klinik og få en smertelindrende behandling som kan genoprette din krops balance.

Mange års erfaring!

Vi har over 19 års erfaring og alle vores akupunktører er uddannet ved en anerkendt institution i Kina. Akupunkturen har sine rødder i kinesisk og taoistisk naturfilosofi og vores akupunktører har lært af de bedste.

Smertelindrene akupunktur nær Rødovre

Akupunktur er en påvist smertelindrende metode, som bruges til mange forskellige lidelser og smerter: gigt, allergi, betændelse, depression, migræne, rygskader og meget andet. Behandlingen virker til mange forskellige smerter og problemer både fysiske og psykiske, fordi nålene hjælper med at udligne ubalancer i kroppen. Hvis du er i tvivl om en akupunktur nær Rødovre er den rigtige løsning for dig er du altid velkommen til at bestille en tid til en konsultation på 71969935 eller læse mere om hvad akupunktur kan hjælpe mod under siden “Behandlinger.”

Konsultation inden behandling

Vi tilbyder altid en konsultation inden din første gang med en akupunktur behandling. Her kan du fortælle os mere om din smerte eller problemer fra din hverdag og så kommer vi med vores professionelle vurdering af hvordan vi kan hjælpe dig bedst. Hver krop er forskellig og netop derfor kigger vi på hvad der vil virke bedst for dig. Med en akupunktur nær Rødovre vil du ikke bare få en lindring fra smerterne, men også føle et nedsat stressniveau og mere velvære, fordi behandlingen genskaber din krops naturlige balance.

Gode priser på akupunktur nær Rødovre

Det burde ikke være dyrt at få en professionel akupunktur nær Rødovre. Derfor prøver vi altid at holde vores priser nede, selvom vi har mange års erfaring og ekspertise inden for akupunktur. Vi har også en afdragsordning med Sundhed+ som kan hjælpe dig med at dele betalingen op i mindre bidder.

  • Afbud

    Afbud bedes meddelt senest dagen før din aftalt. Ved sygdom bedes afbud meddelt senest kl.09.00 på behandlingsdagen. For sent afbud kan medføre halv pris for behandling. Afbud udenfor telefontid kan sendes som SMS til 53 32 03 38. SMS´en skal indeholde navn, fødselsdato samt den dato og tiden man melder afbud til.

Book din tid behandling med akupunktur nær Rødovre

Du kan finde os på Søndre Fasanvej 90, 1.tv. 2500 Valby. Det er let at komme til klinikken med offentlig transport. Bussen 4A stopper lige uden for vores klinik, og vi ligger tæt på Valby st. og ikke langt fra Søndermarken. Vores indgang ligger mellem Rema1000 og Lidl og vi har et lægehus til nabo.

Bestil tid i dag til en konsultation og behandling på 71969935.

Book tid nu

Book en tid til behandling allerede nu og kom smerterne til livs. Vi står klar til at hjælpe dig.